Grieken kennen zelf geen echte ontbijtcultuur. Een kop koffie en enkele typische Griekse koekjes volstaat voor hen. Inmiddels hebben ze gelukkig wel ingezien dat onze vakantiegangers graag een lekker ontbijt wensen.

gezamenlijk ontbijt

Voor het ontbijt maken we onderscheid in de verschillende logement mogelijkheden :

In studio HUB’s is er geen ontbijt voorzien.  Je kan dan in alle vrijheid zelf op zoek gaan naar wat er in de verschillende supermarktjes of snackbars aangeboden wordt met keuze van een eenvoudig belegd broodje tot zelfs een machtig Engels ontbijt.

In hotel ELENI word je vanaf 8.30u tot 10u een eerder sober ontbijt aangeboden hetwelk je op het terras naast het mooie zwembad kan nuttigen.

In het luxueuzere studio’s SAVVAS word je verwend met een uitgebreid ontbijt met keuzemogelijkheden op het terras met uitzicht over de baai waarin we zeilen.

Ook wie in HUB’s of ELENI logeert, kan ook in SAVVAS voor dit heerlijke ontbijt terecht (mits betaling ervan uiteraard)

Voor de lunch gaan we doorgaans naar het vlakbij gelegen restaurant SACALLIS waar we snel en goed gediend worden met een broodje, toast, slaatje of snack naar keuze.

Zoals het een goede Belgische bourgondiër betaamt, word je indien gewenst, voor het avondmaal begeleid naar één van de talrijke op wandelafstand gelegen typische Griekse restaurants. Het eten is er overal lekker met keuze typisch Grieks of een meer westerse variëteit en bovendien nog bijzonder goedkoop.

De meeste restaurant uitbaters geven de voorkeur aan cash betaling maar in principe kan er toch overal ook met Visa betaald worden.  Voor cash afhaling,  zijn er welgeteld 2 geldautomaten in Kefalos Beach en nog één automaat in de bank van het hoger gelegen Kefalos dorp.

       homepage
Catadventures
CIF: GR 159.385.218
85301 Kefalos
CP: . Kos (Griekenland)
Tel: 0030 6970719498

info@catadventures.be

Je volgende vakantie ?