Er wordt gezeild met kwalitatieve 2- of 3-persoons NACRA catamarans (type 500 en type 570). Dit zijn veilige stabiele catamarans voor zowel beginners als gevorderden.  Voor de beginners maken we soms gebruik van 1 maatje kleinere zeilen om de stabiliteit te verhogen.

alle 6 nacra catamarans, opgetuigd, klaar voor actie

Gevorderden zeilen met groot zeilvermogen en mogelijkheid tot dubbele trapeze.   Voor de tieners is er de iets kleinere LUKA cat versie (type 5.0 met 460 tuigage)

Ter bescherming en veiligheid zijn er voor iedereen MAGIC MARINE en GILL zwemvesten en trapeze harnesses dewelke dagelijks met zoet water gespoeld worden.alle reddingsvesten, netjes op een rij

 

 

Voor extra comfort zijn er desgewenst wetsuits, passende zeillaarzen en zeilhandschoenen zonder meerprijs ter beschikking. 

Gewoon badpak en eventueel een short zijn dus voldoende om te komen zeilen.  Dat spaart je toch wat uit in bagage gewicht.

Vergeet voor jezelf evenwel niet : een degelijke goed UV beschermende zonnebril en zonnecrème.  Neem een voldoende hoge factor, zeker voor de eerste dagen  (dit is te koop in de vele supermarktjes in de buurt)

      homepage
Catadventures
CIF: GR 159.385.218
85301 Kefalos
CP: . Kos (Griekenland)
Tel: 0030 6970719498

info@catadventures.be

Je volgende vakantie ?